Povestea incredibilă a unui om al străzii care a murit de frig, deşi avea 100.000 de euro în conturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrân trist sursa gazeta Dâmboviţei

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit de frig pe o stradă din Milano. Anchetatorii au descoperit, stupefiaţi, că bătrânul era bogat.

Bărbatul, septuagenar, avea peste 100.000 de euro în cont, 19.000 de euro în acţiuni şi încasa lunar o pensie de 750 de euro din Germania, potrivit Il Messaggero. De asemenea, bărbatul mai deţinea o casă în Calabria, dar şi două camionete pentru care avea plătite asigurările la zi.

În ciuda faptului că avea proprietăţi, economii şi un venit constant care i-ar fi asigurat o viaţă foarte bună, Umberto Quintino Diaco a ales să trăiască pe străzile din Milano.

El a fost găsit mort de frig, într-un adăpost improvizat făcut din cartoane la staţia Porta Garibaldi din Milano. Poliţiştii i-au găsit în buzunar 1.235 de euro.

Anchetatorii i-au contactat familia şi au aflat că Umberto Quintino Diaco, 75 de ani, a ales să fie o fantomă pentru ai lui. S-a născut la 5 mai 1945 în Paludi şi la 17 ani a plecat de acasă şi nu a mai dat niciodată vreun semn de viaţă. Sora lui, Chiarina, a spus: „L-am căutat... Nu a vrut să fie găsit”.

Serviciile sociale din Milano au vrut în nenumărate rânduri să-l ia de pe străzi şi să-i ofere un adăpost, însă bărbatul a refuzat şi a cerut doar o cutie poştală, cutie în care au fost găsite toate documentele proprietăţilor şi extrasele de cont de la bancă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite