Poroşenko anunţă că a fost împiedicat să iasă din Ucraina pentru a se duce la Adunarea Parlamentară a NATO, la Vilnus, în Lituania FOTO

Poroşenko anunţă că a fost împiedicat să iasă din Ucraina pentru a se duce la Adunarea Parlamentară a NATO, la Vilnus, în Lituania FOTO

Petro Poroşenko a fost împiedicat să treacă frontiera Ucrainei, în pofida faptului că urma să ia parte la o Adunare Parlamentară a NATO, la Vilnius Foto Twitter / Rava Ruska

Fostul preşedinte ucranean Petro Poroşenko, un rival al actualului preşedinte Volodimir Zelenski, anunţă sâmbătă că i s-a refuzat ieşirea din ţară într-o călătorie în Lituania şi denunţă o decizie care rupe ”armistiţiul politic” în toiul invaziei ruse, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petro Poroşenko, şef al statului în perioada 2014-2019, conduce în prezent Partidul Solidaritatea Europeană, a doua cea mai importantă formaţiune în Parlament, în opoziţie faţă de Zelenski. 

Lui Poroşenko ”i s-a refuzat să treacă frontiera Ucrainei”, în pofida faptului că urma să ia parte la o Adunare Parlamentară a NATO, la Vilnius, anunţă serviciul său de presă. 
 
Fostul şef de stat a primit, cu toate acestea, ”toate permisiunile oficiale de a părăsi ţara”, în calitate de membru permanent al delegaţiei ucrainene. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările