Poliţişti arestaţi după ce s-au pozat alături de cadavre şi au trimis pozele pe un grup de WhatsApp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi poliţişti au fost eliberaţi pe cauţiune din arest, până la finalizarea anchetei.
Cei doi poliţişti au fost eliberaţi pe cauţiune din arest, până la finalizarea anchetei.

Doi poliţişti britanici au fost arestaţi după ce ar fi realizat poze nepotrivite cu cadavrele a două surori vitrege, ucise într-un parc din Londra. Cei doi ar fi distribuit imaginile mai departe, pe un grup restrâns din aplicaţia WhatsApp.

Cei doi poliţişti şi-au făcut un selfie împreună cu cadavrele celor două surori ucise, chiar la locul crimei pe care trebuiau să o investigheze. Două femei, în vârstă de 26, respectiv 47 de ani, au fost găsite moarte într-un parc din Wembley, nordul Londrei, la începutul acestei luni, la două zile după ce au fost raportate dispărute, relatează Daily Mail.

Serviciul de Poliţie Metropolitană din Londra a dezvăluit joi seară că doi ofiţeri din subordine au fost arestaţi luni, sub suspiciunea de conduită inadecvată într-o funcţie publică.

”Este de neconceput să-ţi faci un selfie cu două femei decedate şi să împărtăşeşti asta pe un grup de Whatsapp. Te face să te întrebi ce se întâmplă şi ce au mai făcut aceşti ofiţeri până acum.”, a spus deputatul Dawn Butler, în a cărui jurisdicţie intră parcul în care au fost descoperite femeile înjunghiate. Superiorii celor doi poliţişti s-au arătat, de asemenea, „îngroziţi şi dezgustaţi” de acuzaţii şi au menţionat că părinţii îndureraţi au fost informaţi despre parcursul „profund tulburător” al investigaţiei.

Numele celor doi oameni ai legii implicaţi în scandal nu au fost date publicităţii. Ei au fost suspendaţi până la finalizarea anchetei interne a Poliţiei şi eliberaţi din arest în schimbul unei cauţiuni.

Cele două femei sărbătoriseră cu mai mulţi amici ziua de naştere a uneia dintre ele. Pe 6 iunie, imediat după miezul nopţii, ele au continuat distracţia în parc. Au ascultat muzică, au dansat şi şi-au făcut poze cu o instalaţie de lumini decorative, ce ar fi atras atenţia trecătorilor. La un moment dat, au fost interpelate de un tânăr necunoscut care le-a înjunghiat până au murit. Locuitorii vorbesc despre un criminal în serie care acţionează în zonă. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite