Poliţia Italiană l-a identificat pe bărbatul care a furat o sticluţă cu sângele Papei Ioan Paul al II-lea

Poliţia Italiană l-a identificat pe bărbatul care a furat o sticluţă cu sângele Papei Ioan Paul al II-lea

Papa Ioan Paul al II-lea FOTO Arhivă

Poliţia Italiană a reuşit să-l identifice pe bărbatul care a furat o sticluţă cu sângele Papei Ioan Paul al II-lea dintr-o catedrală din regiunea Umbria, transmite The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sticluţa, placată cu aur şi cristale, a fost furată în septembrie dintr-un altar dedicat lui Ioan Paul al II-lea la Spoleto, un oraş de circa 38.000 de locuitori.

Poliţia l-a identificat pe hoţ cu ajutorul unei camere de supraveghere. Potrivit datelor sale, este vorba de un bărbat în vârstă de 49 de ani, rezident al regiunii Toscana. Bărbatul în cauză a mai fost implicat furturi de obiecte de cult.

Sticluţa, care este una dintre altele trei cu picături din sângele papei Ioan Paul al II-lea, încă nu a fost găsită. Poliţia Italiană nu exclude să fie ajuns deja pe piaţă neagră sau în posesia vreunui colecţionar.

Papa Ioan Paul al II-lea a murit în 2005, după ce a condus Biserica Catolică timp de 27 de ani. El rămâne unul dintre cei mai populari suverani pontifi din istoria catolicismului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările