Poliţia din Grecia a descoperit 41 de migranţi într-un camion frigorific

Poliţia din
Grecia a descoperit 41 de migranţi într-un camion frigorific

Poliţia din Grecia a descoperit 41 de migranţi, cei mai mulţi dintre ei de origine afgană, ascunzându-se într-un camion frigorific, pe o autostradă din nordul Greciei, luni, potrivit autorităţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Migranţii nu erau răniţi, a spus un oficial, adăugând că sistemul de răcire nu era pornit.

Poliţia a oprit camionul pe o autostradă din apropiere de oraşul Xanthi, din nordul Greciei, pentru un control de rutină. 

Autorităţile l-au arestat pe şofer şi l-au dus pe el şi pe migranţi la o secţie de poliţie din apropiere, pentru a fi identificaţi.

Grecia se confruntă în prezent cu cea mai mare creştere a numărului de refugiaţi din 2015, când peste un milion de oameni au venit din Turcia în Europa, prin Grecia.

În jur de 34.000 de solicitanţi de azil şi refugiaţi se află în tabere din insulele de la Marea Egee, apropiate de Turcia.
Luna trecută, 39 de migranţi, bănuiţi a fi vietnamezi, au fost descoperiţi morţi într-un camion frigorific, în apropiere de Londra. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: