Poliţia din Cipru a descoperit a şaptea victimă a unui criminal în serie.  O româncă şi fiica sa, ucise de căpitanul de armată arestat în aprilie

Poliţia din Cipru a descoperit a şaptea victimă a unui criminal în serie.  O româncă şi fiica sa, ucise de căpitanul de armată arestat în aprilie

Foto EPA EFE (Arhiva)

Poliţia din Cipru a descoperit a şaptea victimă a unui criminal în serie, primul din istoria insulei, conform BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corpul lui Sierra Granze, o fată de şase ani, a fost găsit pe fundul lacului Memi, la sud-vest de capitala Nicosia.
 
„Rămăşiţele umane au fost găsite iar experţii medico-legali se află la faţa locului”, a informat un purtător de cuvânt al poliţiei.
 
Un căpitan din armată, Nikos Metaxas, a fost arestat în aprilie, fiind suspectat de toate crimele.
 
Metaxas a fost dus la lac, iar acolo a oferit informaţii detaliate privind felul în care a scăpat de cadavru, conform ziarului cipriot Philenews.
 
El a recunoscut anterior că a aruncat în lac cadavrul fetei după ce a ucis-o pe mama sa, Mary Rose Tiburcio.
 
Mataxas ar fi ucis cinci femei – toate menajere de altă naţionalitate - şi fiicele a două dintre victime. Poliţia consideră că toate victimele sale au fost găsite.
 
Victimele ar fi o mamă şi fiica sa originară din România, date dispărute în septembrie 2016, iar celelalte cinci ar fi originare din Filipine, date dispărute în august 2018.
 
Autorităţile au fost acuzate că nu au investigat cazul corespunzător în momentul în care femeile au fost date dispărute iar acest caz ridică noi semne de întrebare cu privire la condiţiile în care lucrează menajerele în Cipru, unii critici numind condiţiile ca fiind „o sclavie modernă”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: