Peste 2.000 de persoane evacuate la Paris, în urma unui incident de securitate pe aeroportul Charles de Gaulle

Peste 2.000 de persoane evacuate la Paris, în urma unui incident de securitate pe aeroportul Charles de Gaulle

FOTO Twitter

Autorităţile franceze au evacuat sâmbătă după-amiază peste 2.000 de persoane din terminalul 2F al aeroportului Charles de Gaulle, iar aproximativ 20 de zboruri au suferit întârzieri, după ce un individ a intrat într-o ”zonă privată” fără să treacă de filtrele de securitate de pe cel mai mare aeroport al Franţei, transmite Le Figaro.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La aproximativ 15.15 (16.15 ora României), o persoană a trecut de porţi în sens invers şi am fost forţaţi să evacuăm după ce am descoperit acest incident, pentru a decontamina zona. Niciun obiect nu a fost descoperit”, a declarat o sursă de pe aeroportul Charles de Gaulles.
 
Respectivele porţi sunt păzite de un agent de securitate, care şi-a părăsit temporar postul, dar fără a-şi informa superiorii ierarhici.
 
Potrivit unei alte surse, peste 2.000 de persoane au fost evacuate din ”zona privată”, unde pasagerii au acces doar după ce trec de filtrele de securitate înainte de îmbarcare.
 
”Este o situaţie excepţională”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările