Patru persoane, prinse în Belgia cu documente de identitate româneşti false

Patru persoane, prinse în Belgia cu documente de identitate româneşti false

Poliţişti belgieni

Poliţia belgiană a interceptat patru persoane - trei adulţi şi o fetiţă în vârstă de 7 ani - care încercau să se îmbarce sâmbătă spre Marea Britanie cu documente de identitate româneşti false, a anunţat marţi parchetul.

Cei patru au încercat să se urce la bordul unui feribot la Zeebrugge, dându-se drept turişti români. Supuşi controlului de poliţia de frontieră, unul din adulţi s-a dovedit a fi un albanez aflat în posesia unui paşaport fals.

În autovehiculul cu care călătoreau cei patru, înmatriculat în Republica Moldova, s-au mai găsit şi alte documente contrafăcute. Ceilalţi doi adulţi - un cuplu de persoane în vârstă de circa 30 de ani, originare din Italia - au fost plasaţi sub mandat de arest pentru trafic de persoane. informează agenţia Belga.

Albanezul, a cărui trecere în Marea Britanie fusese planificată de cuplu, a fost şi el arestat. Fetiţa a fost redată familiei sale din Italia, iar autovehiculul a fost confiscat, precizează Belga.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: