Pasagerul unui avion a deschis o ieşire de urgenţă, după ce a confundat-o cu uşa de la toaletă

Pasagerul unui avion a deschis o ieşire de urgenţă, după ce a confundat-o cu uşa de la toaletă

FOTO AFP

Un pasager al unei curse aeriene care zbura din Marea Britanie în Pakistan a cauzat întârzieri majore, după ce a deschis o uşă de urgenţă, în încercarea sa de a ajunge la toaletă, în timp ce avionul încă se afla la sol, scrie CNN.

Zborul 702 al Pakistan International Airlines (PIA) trebuia să zboare de la Manchester la Islamabad, vineri, dar a decolat cu o întârziere de şapte ore, potrivit liniei aeriene. 
 
40 de pasageri au fost debarcaţi după incident, în timpul căruia „toboganul de evacuare în caz de urgenţă s-a declanşat automat“, potrivit companiei aeriene.
 
Un purtător de cuvânt al PIA a declarat pentru CNN că pasagerul a deschis uşa crezând că acolo este toaleta.

În mai, un pasager în vârstă a fost arestat şi reţinut în provincia Shandong din estul Chinei pentru că a pus în pericol siguranţa pasagerilor dintr-un avion, după ce a încercat să deschidă uşa de urgenţă în timp ce avionul se afla pe pistă.
 
Într-o  încercare aparentă de a evita coada de la debarcare, pasagerul, identificat după numele său de familie, Song, a deschis o uşă de urgenţă situată lângă locul lui, după ce avionul a aterizat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: