Pârşi congelaţi, descoperiţi de poliţia italiană în timpul unui raid pentru confiscarea drogurilor. Rozătoarele sunt o delicatesă pentru mafioţii 'Ndrangheta

Pârşi congelaţi, descoperiţi de poliţia italiană în timpul unui raid pentru confiscarea drogurilor. Rozătoarele sunt o delicatesă pentru mafioţii 'Ndrangheta

Braconajul este o practică obişnuită în masivul Aspromonte din Calabria, Foto: Shutterstock

Trei persoane au fost reţinute de poliţia italiană în Calabria, unde domneşte clanul mafiot 'Ndrangheta, după descoperirea unui depozit de pârşi congelaţi. Micile rozătoare reprezintă o delicatesă apreciată de către organizaţiile mafiote, scrie sâmbătă cotidianul La Repubblica, potrivit AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

'Ndrangheta serveşte pârşi, o specie protejată, în timpul banchetelor de reconciliere menite să restabilească pacea între familiile inamice, potrivit organizaţiei de conservare LIPU, conform Hotnews.ro.

Poliţia a găsit mai multe animale vii în cuşti în timpul unui raid pentru confiscarea drogurilor în Delianuova, o localitate pe dealurile din sudul Italiei, pe lângă peste 200 de pârşi ambalaţi şi congelaţi pentru vânzare şi consum.
 
Braconajul este o practică obişnuită în masivul Aspromonte din Calabria, unde vânătorii pun mii de capcane în pădure şi vând pârşi capturaţi ilegal către gangsteri şi restaurante, potrivit LIPU. 
 
'Ndrangheta este o organizaţie mafiotă din regiunea Calabria care a depăşit cunoscuta Cosa Nostra şi a devenit cea mai puternică din Italia, ea având activităţi în toată lumea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările