Orgie homosexuală, întreruptă de poliţişti într-un apartament de la Vatican. Secretarul unui cardinal a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monseniorul Luigi Capozzi (stânga), responsabil de orgie, este protejatul cardinalului Francesco Coccopalmerio (dreapta) FOTO lifesitenews.com
Monseniorul Luigi Capozzi (stânga), responsabil de orgie, este protejatul cardinalului Francesco Coccopalmerio (dreapta) FOTO lifesitenews.com

Poliţia Vaticanului a întrerupt luna trecută o orgie homosexuală care avea loc într-un apartament de la Sfântul Scaun aparţinând secretarului unui cardinal apropiat Papei Francisc. Mai mult, ofiţerii au găsit şi stupefiante la locul cu pricina.

Potrivit presei italiene, poliţia a decis să verifice un apartament de la Vatican în urma unor plângeri primite din partea vecinilor. În mod neaşteptat, o orgie homosexuală avea loc în apartament în momentul descinderii. Ulterior, poliţiştii au găsit şi droguri.

Apartamentul în care avea loc distracţia aparţine Congregaţiei pentru Doctrina Credinţei, însărcinată, între altele, cu gestionarea cazurilor de abuzuri sexuale în rândul personalului clerical.

Ocupantul apartamentului este Luigi Capozzi, secretarul cardinalului Francesco Coccopalmerio, un consilier-cheie al Papei Francisc.

Luigi Capozzi, 50 de ani, care urma să fie propus pentru un post de episcop, a fost arestat.

Este vorba de cel mai recent scandal sexual de la Vatican. Acesta survine în contextul acuzării şefului finanţelor Sfântului Scaun, cardinalul George Pell, de comitere de abuzuri sexuale în Australia.

Cardinalul Francesco Coccopalmerio, în vârstă de 80 de ani, ar putea fi obligat de Papa Francisc să se retragă, scrie presa italiană.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite