O fiică a lui Toto Riina, fostul şef al mafiei siciliene, deţine la Paris un restaurant numit „Corleone“

O
fiică a lui Toto Riina, fostul şef al mafiei siciliene, deţine la Paris un restaurant numit „Corleone“

FOTO Facebook/ Corleone by Lucia Riina

Fiica cea mică a lui Toto Riina, fostul naş al Cosa Nostra, mafia siciliană, şi-a deschis la Paris un restaurant numit „Corleone“, după localitatea de naştere a tatălui său, scrie presa internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 38 de ani, Lucia Riina încearcă să-şi refacă viaţa la Paris, capitala Franţei, dar fără a-şi uita rădăcinile.

În noiembrie, ea şi-a deschis în arondismentul VIII al capitalei Franţei un restaurant cu specific italian numit „Corleone“, după numele localităţii de naştere a tatălui său, dar şi al familiei fictive mafiote prezentate în trilogia „Naşul“ de către regizorul şi producătorul de film Francis Ford Coppola.

Potrivit cotidianului italian „Il Messaggero“, Lucia Riina „voia de mai mult timp să părăsească Corleone, unde se simţea oprimată şi marginalizată“.

Lucia Riina prezentându-şi una dintre picturile ei FOTO Corriere Bergamo

Sora sa mai mare, Maria Concetta, a vrut la rândul ei să deschidă o linie de capsule de cafea cu efigia lui Toto Riina. Criticată pentru acest proiect, ea a bătut în retragere.

Poreclit „Bestia“ pentru cruzimea sa, Toto Riina a murit de un cancer în închisoare la 17 noiembrie 2017, la o zi de la împlinirea a 87 de ani. Crescut în familia unui fermier, el s-a alăturat mafiei la 18 ani. Ultimii 24 de ani din viaţă i-a petrecut în închisoare. A fost condamnat de 26 de ori la închisoare pe viaţă şi a rămas în istorie ca „şeful şefilor“ mafiei siciliene.

Toto Riina

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: