O româncă în vârstă de 19 ani l-a tâlhărit pe fostul primar al Madridului

O româncă în vârstă de 19 ani l-a tâlhărit pe fostul primar al Madridului

José María Álvarez del Manzano, fost primar al Madridului între 1991 şi 2003 FOTO Wikipedia

Poliţiştii din Madrid au arestat o tânără româncă în vârstă de 19 ani, pe care o acuză că l-a tâlhărit şi l-a lovit pe José María Álvarez del Manzano, fostul primar al Madridului, acum în vârstă de 82 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, 11 iunie, pe o stradă din Madrid situată în cartierul Fuencarral-El Pardo. Potrivit comunicatului Poliţiei, fostul primar se plimba când a fost abordat de tânăra de 19 ani de naţionalitate română, relatează La Vanguardia

Femeia l-a întrebat dacă există o biserică în zona şi i-a cuprins încheieturile mâinilor cu ambele palme, mimând pioşenia. În realitate, românca a întreprins o metodă de tâlhărie cunoscută sub numele  „hurto cariñoso” (furtul cu afecţiune) şi a vizat ceasul fostului demnitar.

José María Álvarez del Manzano a încercat să se opună tâlhăriei, însă tânăra l-a bruscat, i-a smuls ceasul şi l-a împins pe trotuar. Ulterior, femeia a fugit, dar un martor al tâlhăriei a dat alarma. Fostul primar a fost rănit uşor la încheietura mâinii stângi, dar a refuzat spitalizarea.

Ceasul a fost găsit câteva minute mai târziu de către angajaţii serviciului de salubrizare, abandonat lângă un tomberon. Femeia a fost imobilizată la câteva sute de metri distanţă. Fostul primar le-a declarat poliţiştilor că românca era aşteptată de complicii aflaţi într-un autoturism din apropiere, dar că "retragerea" i-a fost blocată de o autospecială de la Salubritate care a parcat chiar atunci în zonă. 

José María Álvarez del Manzano a deţinut funcţia publică între 1991 şi 2003, fiind considerat unul dintre cei mai populari primari ai Madridului din istorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările