O menajeră româncă, suspectă de serviciu în dispariţia unui copil

Cercetările legate de dispariţia unei adolescente italiene, Sarah Scazzi, au ajuns aparent pe o pistă moartă. Presa a găsit însă un "suspect de serviciu".

Ştiri pe aceeaşi temă

O menajeră româncă plăteşte acum cu vârf şi îndesat faptul că este româncă. Mai multe publicaţii din Peninsulă o indică a şi unul dintre suspecţi, pentru ca aceleaşi publicaţii să indice faptul că femeia are un alibi solid şi este cooperantă. (Puteţi citi aici şi aici două dintre articole).

A spus că pleacă la mare

Sarah (15 ani) este dată dispărută de pe 26 august 2010, după ce a anunţat acasă că se duce cu nişte preteni la mare. Adolescenta locuia cu părinţii şi unul dintre bunicii ei într-o casă din Avetrana (Taranto, sudul Italiei). Îngrijitoarea bătrânului se numeşte Maria Panţîr, iar numele ei apare din ce în ce mai des în acest caz.

Un caz ciudat

Dispariţia fetei a ajuns în atenţia presei pentru modul ciudat s-a produs şi mai ales pentru ceea ce a urmat. Se pare că tânăra îşi pregătise dispariţia, la care se adaugă faptul că nu era chiar o figură chiar populară între cunoştinţele ei. După dispariţie însă pe Facebook au apărut mai multe grupuri care-şi propun să ajute la găsirea adolescentei dispărute.

Suspect şi fratele

Până la noi ipoteze, presa italiană trece prin sită toate persoanele cu care Sarah era în contact. Nu puteau scăpa menajera bunicului şi nici fratele acesteia, venit pentru o perioadă în Italia la cules roşii.

Citeşte pe adevarul.it declaraţia româcei acuzată de răpire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: