O mamă din Irlanda şi fiica sa au murit de COVID-19 la câteva zile distanţă una de cealaltă. Femeile nu credeau în virus şi erau împotriva vaccinării

O mamă din Irlanda şi fiica sa au murit de COVID-19 la câteva zile distanţă una de cealaltă. Femeile nu credeau în virus şi erau împotriva vaccinării

„Aceşti oameni care nu se vaccinează nu se gândesc la cei pe care îi lasă în urmă”, a spus soţul lui Madden.

O femeie care nu era de acord cu imunizarea împotriva Covid-19 şi cu fiica ei au murit infectate cu SARS-COV2, la câteva zile distanţă una de cealaltă. Familia este devastată şi nu înţelege de ce femeile nu au acceptat să fie vaccinate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sammie-Jo Forde, 32 de ani, a murit sâmbătă în spitalul din Ulster, Irlanda de Nord, unde fusese tratată în aceeaşi secţie ca şi mama ei, Heather Maddern, 55 de ani, care a murit pe 31 august, potrivit Digi24.

Maddern a fost fermă şi s-a declarat complet împotriva vaccinării anti-covid. Ea distribuit pe reţelele de socializare mai multe teorii ale conspiraţiei legate de Covid chiar înainte de moartea ei.

Forde şi Maddern au refuzat vaccinul, deşi lucrau ca infirmiere medicale, deci se încadrau în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Ele au avut ocazia de a fi printre primele persoane care se imunizează. 

Maddern a fost înmormântată pe 13 septembrie, iar fiica ei va fi înhumată pe data de 20.

„Niciodată nu m-am gândit că mi-aş putea îngropa fiica”, a declarat McAllister. El a mai spus că nu ştie ca fiica lui să fi suferit de vreo boală care să-i agraveze starea. „Era o fată sănătoasă în vârstă de 32 de ani şi spre final a suferit o insuficienţă cardiacă.”

El a spus că nu ştie de ce fiica lui şi fosta soţie nu au acceptat vaccinul. „Aceşti oameni care nu se vaccinează nu se gândesc la cei pe care îi lasă în urmă”, a spus soţul lui Madden.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările