O mamă şi fiul ei minor, găsiţi morţi într-o grotă din Tenerife. Un băiat de cinci ani a scăpat cu viaţă din mâinile criminalului

O mamă şi fiul ei minor, găsiţi morţi într-o grotă din Tenerife. Un băiat de cinci ani a scăpat cu viaţă din mâinile criminalului

FOTO Arhivă

O dramă s-a produs în cursul acestei săptămâni în Tenerife, celebra insulă paradisiacă din Oceanul Atlantic. La indiciile unui micuţ de cinci ani, poliţia a găsit două cadavre într-o grotă, unul aparţinând unei femei de 39 de ani şi celălalt unui băiat de 10 ani. Un suspect a fost arestat în legătură cu această dublă crimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O dublă crimă provoacă emoţie în Tenerife. O germancă şi fiul ei au fost găsiţi morţi miercuri într-o grotă. Ei erau daţi dispăruţi de marţi.

Cel mai mic copil al victimei, în vârstă de cinci ani, a permis localizarea corpurilor. Micuţul a fost găsit plângând de către trecători, aparent după ce a scăpat din mâinile criminalului, scrie Euronews.

Principalul suspect este capul acestei familii, care a fost arestat. Bărbatul prezintă răni pe corp, ceea ce sugerează faptul că a avut loc o luptă înainte de comiterea crimelor.

„Se pare că este vorba despre un caz de violenţă familială, însă nu suntem încă siguri. Nu putem mai multe atât timp cât nu avem informaţii şi probe suplimentare“, a declarat primarul satului Adeje, în apropierea căruia se află grota.

Bărbatul afirmă la rândul lui să soţia şi copilul său erau în viaţă atunci când a plecat din grotă.

„Nu a dat nicio informaţie. A spus, pur şi simplu, că şi-a lăsat familia în grotă, nimic altceva“, a declarat o sursă apropiată anchetei.

Premierul spaniol Pedro Sanchez a reacţionat pe Twitter, apreciind că „violenţa machistă a lovit din nou“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările