O jurnalistă s-a înregistrat făcând sex într-un club de swingeri, pentru un reportaj despre relaxarea  măsurilor  Covid din Danemarca. Şefii au lăudat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fischer a declarat că unii jurnalişti i-au spus că a întrecut o anumită măsură, dar a precizat că majoritatea reacţiilor primite au fost pozitive Foto: Louise Fischer/ Facebook
Fischer a declarat că unii jurnalişti i-au spus că a întrecut o anumită măsură, dar a precizat că majoritatea reacţiilor primite au fost pozitive Foto: Louise Fischer/ Facebook

O jurnalistă din Danemarca a făcut sex într-un club dedicat swingerilor, cu echipamentul de înregistrare pornit, în cadrul unui reportaj radio, având ca temă relaxarea restricţiilor asociate COVID-19, relatează sâmbătă DPA.

Louise Fischer de la postul RADIO4 a relatat despre redeschiderea clubului situat în apropiere de capitala Copenhaga după relaxarea restricţiilor, potrivit Agerpres.

În raportajul difuzat la începutul acestei săptămâni, Fischer a intervievat persoane aflate în club şi apoi li s-a alăturat. Ascultătorii au putut asculta astfel interviul luat de jurnalistă partenerului său în timpul actului sexual, dar şi sunete explicite. 

„Scena swing este foarte secretă”, a explicat Fischer cotidianului Jyllands-Posten, adăugând că a dorit să creeze o atmosferă de încredere în rândul persoanelor pe care le-a intervievat. Tina Kragelund, director de programe în cadrul postului, a avut cuvinte de laudă la adresa acestui tip de jurnalism imersiv. „Cred că este grozav când reporterii noştri experimentează practicând jurnalismul într-un mod diferit”, a declarat Kragelund publicaţiei citate. 

Postul i-a dat anterior undă verde lui Fischer să întreţină relaţii sexuale la club în cazul în care dorea.

 Kragelund a declarat pentru televiziunea suedeză SVT că postul de radio pe care îl reprezintă nu are rezerve în legătură cu ceva atât de universal ca sexul, notează DPA. Jurnaliştii s-au inspirat adesea din propriile experienţe în cadrul reportajelor lor, a spus ea. 

Fischer a declarat că unii jurnalişti i-au spus că a întrecut o anumită măsură, dar a precizat că majoritatea reacţiilor primite au fost pozitive.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite