O femeie a născut în maşină, în timp ce soţul ei gonea pe drumurile inundate. Mai aveau 10 minute până la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
,,Siena se simte foarte bine acum şi este cel mai
cuminte copil”. foto shutterstock
,,Siena se simte foarte bine acum şi este cel mai cuminte copil”. foto shutterstock

O femeie a dat naştere fiicei ei, Siena, în maşină, în timp ce partenerul ei conducea cu 96 de kilometri pe oră pe o şosea inundată. Cei doi se îndreptau spre un spital din Cumbria, Marea Britanie, relatează The Independent.

Chiara Musetti, în vârstă de 28 de ani, era la doar câteva minute distanţă de Spitalul General Furness, când a născut. Pe parcursul călătoriei de 45 de minute de la casa lor din Windermere, cuplul a trebuit să oprească maşina în mod repetat pentru a verifica dacă pot trece peste drumurile inundate.

Chiara Musetti, în vârstă de 28 de ani, a dat naştere fetiţei ei, Siena, pe data de 24 februarie, ora 3.30 dimineaţa, în maşină pe locul pasagerului, în timp ce soţul ei gonea spre Spitalul General Furness. Bebeluşul care cântăreşte 4 kilograme este bine, conform spuselor părinţilor.

Pe parcursul călătoriei de 45 de minute de la casa lor din Windermere, cuplul a trebuit să oprească maşina în mod repetat pentru a verifica dacă pot trece peste drumurile inundate. 

„Ne aflam la aproximativ 10 minute de spital când mi s-a rupt apa şi am ştiut că urmează să nasc destul de repede. După vreo 5 minute, capul copilului a început să iasă. A trebuit să mă ridic de pe scaun, să-mi dau jos centura de siguranţă şi să-mi trag pantalonii. Copilul a ieşit şi a trebuit să o prind în braţe, să nu cadă ”, a spus Chiara.

Femeia a mai spus că şi ea, şi partenerul ei au început să ţipe, iar când au ajuns la spital, bărbatul a coborât din maşină şi a început să alerge spre spital.

„Le-a povestit ce s-a întâmplat, apoi au venit moaşele la mine. Nu le venea să creadă că am născut în maşina care mergea cu viteză”, a spus Musetti.

James Spence a descris naşterea fiicei sale drept „cea mai intensă experienţă” din viaţa lui.

„Când s-a născut bebeluşul, în maşină erau trei oameni care ţipau - eu, Chiara şi bebeluşul care tocmai se născuse”, a spus el.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite