O carte despre Salvini, care conţine doar pagini albe, a devenit bestseller în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matteo Salvini FOTO EPA-EFE
Matteo Salvini FOTO EPA-EFE

O carte despre liderul italian al opoziţiei Matteo Salvini este în topul vânzărilor pe Amazon, chiar dacă conţine doar pagini albe, potrivit DPA.

"De ce Salvini merită încredere, respect şi admiraţie", care conţine 110 pagini şi costă 6,99 de euro (8,50 de dolari), este de mai multe zile bestseller pe site-ul italian al retailerului. 

"Această carte este plină de pagini albe. În pofida anilor de cercetare, nu am găsit nimic de spus despre acest subiect, aşa că simţiţi-vă liberi să folosiţi această carte pentru notiţe", este descrierea. 

Autorul ei este "Alex Green, analist politic" - un pseudonim cel mai probabil - şi, potrivit Amazon cartea a fost "publicată independent" în februarie 2019. 

Mai multe publicaţii italiene precum La Stampa, La Repubblica, Il Fatto Quotidiano şi Il Sole 24 Ore au scris despre acest subiect. 

Recenziile Amazon au fost în mare parte pozitive, cu o medie a ratingului de 4,7 stele. "O lectură lungă şi dificilă, dar a meritat", a spus ironic un cititor.

Unora nu le-a plăcut gluma. "Scriu această recenzie doar pentru a vă spune că este o carte cu pagini goale, vândută cu complicitatea Amazon pentru a-i distra pe cei de stânga", a scris un bărbat care a notat-o cu o stea. "Am cumpărat-o doar pentru a scrie rău despre acest lucru. Nu ar trebui să o cumpăraţi", a adăugat el. 

Salvini, 47 de ani, este liderul partidului Liga. Este cunoscut pentru opiniile sale dure privind migraţia şi afinitatea cu alţi lideri populişti precum preşedintele SUA Donald Trump. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite