Nigel Farage, împroşcat cu milkshake după un miting de campanie la Newcastle

Nigel Farage, împroşcat cu milkshake după un miting de campanie la Newcastle

FOTO Guliver / Getty Images / Win McNamee

Nigel Farage a fost ţinta unui atac cu milkshake luni, în timp ce se deplasa pe jos, înconjurat de garda sa de corp, în centrul oraşului Newcastle, în nordul Angliei, relatează The Huffington Post.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fondatorul Partidului Brexitului, care a contribuit la rezultatul referendumului de la 23 iunie 2016, prin care britanicii au hotărât ca Regatul Unit să iasă din Uniunea Europeană (UE), se află în plină campanie electorală în vederea alegerilor europene, ce se desfăşoară de joi până duminică.
 
Regatul a hotărât să părăsească Uniunea, însă britanicii urmează să-şi aleagă, în pofida acestei decizii, reprezentanţi în Parlamentul European (PE), până când parlamentul britanic validează un acord al divorţului între Londra şi Bruxelles.
 
Nigel Farage pleca de la miting, unde se întâlnise cu susţinători.
 
Un bărbat i-a aruncat pe costumul pe care-l purta un milkshake.
 
Bărbatul a declarat că este vorba despre un gest de protest faţă de candidatul în alegerile europene care susţine Brexitul.
 
El a spus poliţiei că nu îşi regretă gestul.
UN PROTEST CIUDAT
 
Împroşcarea cu milkshake a devenit un gest de protest faţă de candidaţi care susţin Brexitul de la începutul campaniei în vederea alegerilor europene.
 
Carl Benjamin şi Tommy Robinson, nişte activişti şi candidaţi naţionalişti, au fost deja ţinta unor atacuri cu milkshake, care le-a fost aruncat pe faţă şi pe corp, în timp ce-şi făceau campanie pe stradă.
 
Nigel Farage, care a aflat despre această tendinţă, şi-a luat măsuri de precauţie, la 17 mai, la un miting la Edinburgh.
 
Un restaurant McDonald’s situat alături de sala în care au loc mitingurile în capitala scoţiană nu mai vinde milkshake şi îngheţată de atunci.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: