Nigel Farage, blocat în autobuzul de campanie de teama atacurilor cu milkshake-uri

Nigel Farage, blocat în autobuzul de campanie de teama atacurilor cu milkshake-uri

FOTO EPA EFE

Nigel Farage ar fi rămas blocat în autobuzul de campanie al Partidului Brexit, după ce oamenii înarmaţi cu milkshake-uri l-ar fi înconjurat, informează independent.co.uk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Presa locală relatează că politicianul a dezvoltat o fobie faţă de milkshake-uri, şi ar fi refuzat să părăsească vehiculul la doar câteva zile după ce a fost atacat cu redutabila „armă” în Newcastle.

Trei  tineri îmbrăcaţi în negru cu glugile pe cap au fost reperaţi în mulţime, când autobuzul a sosit în Rochester, Kent, miercuri, precizează publicaţia independent.co.uk.

S-ar fi sugerat că cele trei persoane aveau temuturile milkshake-uri în mână, iar Farage a fost sfătuit să nu coboare din autobuz.

Se spune că liderul Partidului Brexit a oprit în cele din urmă vehiculul, dar nu s-a aventurat prea mult să-i salute pe susţinători.

Vizita lui Farage a fost organizată înaintea alegerilor europarlamentare din Marea Britanie,care vor avea loc joi.

Carl Benjamin şi Tommy Robinson, nişte activişti şi candidaţi naţionalişti, au fost deja ţinta unor atacuri cu milkshake în timp ce-şi făceau campanie pe stradă.
 
Nigel Farage, care a aflat despre această tendinţă, şi-a luat măsuri de precauţie, în data de 17 mai, la un miting din Edinburgh.
 
Un restaurant McDonald’s situat alături de sala în care au avut loc mitingurile în capitala scoţiană, au anunţat că nu mai vând milkshake şi îngheţată pe durata desfăşurării vizitei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: