Momentul în care un pilot ucrainean este luat în vizor de un avion inamic VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Detaliul care arată că ruşii l-au luat în vizor FOTO captură video
Detaliul care arată că ruşii l-au luat în vizor FOTO captură video

În imaginile înregistrate în cabina unui avion de luptă Su-25 care zboară la o altitudine incredibil de joasă se observă cum se aprinde pe bord semnalul ce îl avertizează pe pilotul ucrainean că inamicul l-a luat în vizor, potrivit Hotnews.

Filmarea a fost postată pe reţeaua socială Ukraine Weapons Traker, de pe Twiter.

„Imagini nebuneşti din perspectiva pilotului cu un avion ucrainean de sprijin aerian Su-25 care zboară deasupra zonei de luptă din estul ţării, aproape atingând copacii. După cum se vede, avionul este înarmat cu o configuraţie clasică - 4 rachete B-13L de 122 mm şi 2 rezervoare externe de combustibil detaşabile PTB-800”, se arată pe „Ukraine Weapons Traker“, un cont de experţi ce urmăreşte desfăşurările de armament ale conflictului din Ucraina.

Pilotul, ajutat de un alt avion

Pilotul avionului ucrainean este ajutat de alţi colegi deoarece pe filmare se pot observă dârele de lansare ale unor capcane termice pentru a combate posibile rachete inamice. Deoarece acestea se află în faţa arată că au fost trase de către o altă aeronavă de suport. 

Vă recomandăm să citiţi şi 

Vladimir Putin îşi amână show-ul anual televizat „Linia directă”, în care răspunde întrebărilor poporului

Rusia va răspunde deciziei Franţei de a interzice unele canale de televiziune ruse, avertizează purtătoarea de cuvânt a diplomaţiei ruse

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite