Momentul în care un băieţel de un an şi jumătate cade într-o gură de canalizare în faţa mamei sale VIDEO

Momentul în care un băieţel de un an şi jumătate cade într-o gură de canalizare în faţa mamei sale VIDEO

Foto: Captură video YouTube

O mamă a rămas îngrozită după ce fiul său, de doar un an şi jumătate, a căzut într-o gură de canalizare acoperită necorespunzător, iar capacul s-a răsucit şi s-a închis deasupra sa, relatează Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amy Blyth, în vârstă de 23 de ani, îl plimba pe fiul său, Theo Prior, în orăşelul englez Tenterden din Kent duminică după-amiază, când copilul a căzut în canal. 
 
Mama nu a ezitat deloc şi a sărit imediat în canalizare să-l salveze, iar evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere de la o casă alăturată, potrivit Daily Mail
   
„Primul meu gând a fost ‘oh Doamne, e mort’. Am scos capacul de scurgere şi l-am văzut acolo jos, strigându-mi numele. Era murdar de deşeuri până la genunchi,” a relatat femeia. 
 
„Am sărit în canalizare, dar nu este suficient de mare pentru ca eu să mă pot apleca să îl scot, a trebuit să îmi arcuiesc corpul,” a adăugat ea. 
 
Blyth, care este personal trainer, a declarat că nu ştie cum a reuşit să îşi scoată copilul, spunând:„Corpul meu s-a îndoit în feluri în care nu s-a mai îndoit niciodată, doar pentru a îl scoate din canalizare”. 
 
Amy Blyth şi-a dus băieţelul la spital. Copilul ar fi înghiţit apă din canal, iar medicii l-au diagnosticat cu o uşoară comoţie.  
 
„Putea să se termine mult mai rău. Dacă ar fi căzut cu capul înainte, nu ştiu dacă ar mai fi fost aici. Mi se face rău când mă gândesc,” a mai spus femeia. 
 
„Mergeam către casa tatălui său. Am văzut că gaura de canalizare avea capacul puţin slăbit, dar nu am realizat nivelul la care era slăbit. A alergat la canal, a stat pe el şi a căzut cu totul înăuntru. Şi apoi capacul canalizării s-a închis peste el,” a adăugat femeia. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările