Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Foto: Captură video Twitter

Momentul în care rachetele invadatorilor lovesc centrul comercial a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un parc, situat în vecinătatea mall-ului din Kremenciuk. În imaginile surprinse poate fi observat suflul exploziei, precum şi oamenii speriaţi care încearcă să scape cu viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel puţin 18 persoane au murit în bombardamentul de la Kremenciuk, despre care liderii G7 au afirmat că este o crimă de război a ruşilor. Totodată, salvatorii caută persoanele dispărute printre ruine. 

Conform preşedintelui Volodimir Zelenski, mall-ul a fost lovit direct de rachetele ruseşti şi peste 1.000 de persoane se aflau înăuntru în momentul bombardamentului.

Imaginile certifică amploarea atacului ruşilor. Proiectilele au căzut peste centrul comercial în miezul zilei.

Ministerul rus al Apărării a contestat, marţi, că a atacat cu rachete mall-ul din oraşul Kremenciuk şi a afirmat că a lovit un depozit de armament, iar explozia ulterioară a muniţiei a produs un incendiu în mall-ul situat în apropiere.

VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările