Moment bizar în Ucraina. Un soldat rus a fost la un pas să fie făcut bucăţi, după ce a tras cu arma într-un lansator de rachete antiaeriene VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură Video / Twitter
FOTO: Captură Video / Twitter

Un soldat a fost la un pas să fie ucis în Ucraina, după ce a tras cu mitraliera, de la mică distanţă, asupra unui lansator de rachete antiaeriene S-300.

O înregistrare video, publicată pe reţelele sociale, îl arată pe militarul rus, culcat pe burtă, aflat la câţiva metri distanţă de lansatorul de rachete.

Soldatul îşi armează mitraliera şi trage în direcţia lansatorului.

Lansatorul de rachete antiaeriene sare în aer şi provoacă instantaneu un şir de explozii secundare care incendiază întreaga zonă. Conform contului de Twitter Ukraine Weapons Tracker - specializat în postarea de filme şi imagini din Ucraina - unde a fost publicată înregistrarea video, militarul este un rus, iar lansatorul S-300 este ucrainean, iar scena s-ar fi petrecut în primele zile ale conflictului, în regiunea Herson, potrivit Digi24. 

Naţionalitatea soldatului nu este însă certă, dar din imagini se observă că pe lansatorul de rachete este inscripţionată litera „V”, care, alături de „Z”, a devenit unul din simbolurile invaziei ruse în Ucraina.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite