Membru al Forţelor Aeriene braziliene, arestat de către poliţia spaniolă pentru că transporta 40 de kilograme de cocaină

Membru al Forţelor Aeriene braziliene, arestat de către poliţia
spaniolă pentru că transporta 40 de kilograme de cocaină

Poliţia spaniolă a arestat un membru al Forţelor Aeriene braziliene, care transporta trei pungi pline cu cocaină într-un avion militar, la Sevilla, cu doar câteva ore înainte de escala programată aici a preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro , au declarat autorităţile, miercuri, potrivit Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Forţele Aeriene braziliene au declarat că militarul a fost arestat pentru suspiciune de trafic de droguri şi cazul este investigat şi de către poliţia militară a ţării.

O sursă din poliţia spaniolă a declarat pentru Reuters că ofiţerii au descoperit 39 de kilograme de cocaină în trei bagaje, pe care le-au verificat, joi, în timp ce avionul aştepta să-şi continue călătoria spre Tokyo.

Mai multe publicaţii din Spania şi Brazilia au spus că bărbatul, un sergent, făcea parte dintr-un grup al Forţelor Aeriene care sprijinea călătoria lui Bolsonaro în Japonia, de săptămâna viitoare, pentru summitul G20, însă oficialii nu au confirmat aceste informaţii.

Într-o postare pe Twitter, Bolsonaro a spus că a fost informat de arestare şi că a ordonat „cooperare imediată cu poliţia spaniolă“, dar nu a făcut referire la itinerariul său, care a fost modificat între timp.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: