Matteo Salvini, către omologul său francez: „Alegerile se fac doar la Paris şi Berlin, ajunge“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o scrisoare adresată lui Christophe Castaner, Matteo Salvini afirmă că Franţa şi Germania nu pot decide singure politicile în domeniul imigraţiei.

„Franţa şi Germania nu pot decide singure politicile în domeniul imigraţiei, ignorând solicitările ţărilor cele mai expuse, cum sunt Italia şi Malta“, scrie ministrul italian de Interne Matteo Salvini într-o scrisoare adresată omologului său francez Christophe Castaner.

„Alegerile se fac doar la Paris şi Berlin, ajunge. Italia nu mai este dispusă să-i accepte pe toţi imigranţii care vin în Europa“, subliniază Salvini într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook în care îşi prezintă scrisoarea trimisă către Castaner.

El face aceste declaraţii într-un moment în care Europa este divizată pe tema politicii privind găzduirea imigranţilor, notează AFP.

Reuniţi joi la Helsinki, în  Finlanda, miniştrii de Interne din Uniunea Europeană nu au reuşit să se înţeleagă asupra unui „mecanism de solidaritate“ privind repartizarea refugiaţilor veniţi pe mare. Miniştrii de Interne se reunesc din nou luni, la Paris.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite