Marine Le Pen cere demisiile lui Francois Hollande şi Manuel Valls, în urma atentatelor teroriste de la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marine Le Pen, liderul partidului de extremă-dreapta Frontul Naţional, a apreciat marţi seară că preşedintele Francois Hollande şi premierul Manuel Valls ar trebui să demisioneze după atentatele comise la Paris, unde au fost ucise cel puţin 129 de persoane, alte circa 400 fiind rănite.

Întrebată, în cursul unei emisiuni la postul tv France 2, despre măsurile luate de Administraţia Francois Hollande după atentatele de la Paris, Marine Le Pen, liderul principalei formaţiuni de opoziţie din Franţa, a declarat: "Măsurile anunţate sunt foarte slabe".

Retragerea cetăţeniei, intensificarea controalelor la frontiere şi monitorizarea atentă a islamiştilor reveniţi din Siria sunt propuneri făcute de mult timp de Frontul Naţional, a subliniat liderul formaţiunii de extremă-dreapta.

"Problema acestui Guvern, dar şi a celor precedente, este că atunci când încep să meargă pe calea cea bună se opresc la jumătatea drumului", a subliniat politicianul naţionalist.

"Politica Franţei în materie penală nu este la nivelul la care ar trebui să fie", a adăugat Marine Le Pen, apreciind că prelungirea stării de urgenţă nu foloseşte la nimic. "La ce foloseşte?! La arestarea a 23 de persoane?!", a continuat Le Pen.

"Dacă actuala Administraţie ar avea un pic de onoare şi-ar prezenta demisia", a subliniat Marine Le Pen.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite