FOTO Malaysia Airlines MH17 doborât în Ucraina: olandezul care şi-a anticipat moartea pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce avionul Malaysia Airlines MH 17 a fost confirmat ca doborât în estul Ucrainei, încep să apară poveştile dramatice ale acestui moment. Unul dintre ele? Un pasager care şi-a anticipat propria moarte la plecarea din Amsterdam.

Zborul Malaysia AIrlines MH 17 a plecat la ora 11.30 (ora Bucureştiului) de la aeroportul Schiphol din Amsterdam şi trebuia să ajungă în 11 ore şi 28 de minute în capitala Malaysiei, Kuala Lumpur.

Olandezul Cor Pan s-a urcat la bordul avionului Boeing 777. La ora 11.00, el a postat pe Facebook un status “Mind your step, mind your step”. 

Era lângă scările rulante care trec pe lângă porţile de îmbarcare de la aeroportul Schiphol, iar vocea din difuzoare avertiza pasagerii să aibă grijă la paşi, pentru că se termină scările rulante. La Amsterdam, îmbarcarea se face greu la fiecare poartă, deoarece se face control la bagaje la fiecare poartă, individual. 

cor pan facebook malaysia airlines

În timp ce aştepta să se urce în avion, el a postat o imagine cu avionul şi a scris “În caz că dispare, să-l vedeţi măcar acum”.

La câteva ore după ce a plecat de la Schiphol Amsterdam, avionul era doborât deasupra Ucrainei, la graniţa cu Rusia. Cor Pan era la bordul avionului cu iubita sa, Neeltje Tol.


 

cor pan facebook malaysia airlines

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/malaysia-airlines" target="_blank">View the story "Malaysia Airlines" on Storify</a>]

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite