Logodnica însărcinată a lui Boris Johnson a avut simptome de coronavirus

Logodnica însărcinată a lui Boris Johnson a avut simptome de coronavirus

Carrie Symonds si Boris Johnson FOTO Getty Images

Logodnica lui Boris Johnson, Carrie Symonds, care este însărcinată, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că a avut principalele simptome de coronavirus şi că acum, după şapte zile de odihnă, se simte mai bine.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Am petrecut ultima săpămână în pat, cu principalele simptome de coronavirus. Nu am avut nevoie să fiu testată şi, după şapte zile de odihnă, mă simt mai puternică şi mă refac”, a notat Symonds.
 
Ea postat şi un mesaj pentru celelalte femei însărcinate care s-ar putea confrunta cu o astfel de problemă, cu un link către un site cu informaţii despre infecţia cu coronavirus la femeile însărcinate şi familiile lor. “Să fii însărcinată şi să ai Covid-19 este evident îngrijorător. Pentru celelalte femei însărcinate, vă rog să citiţi şi să respectaţi cele mai actualizate recomandări care pentru mine au fost liniştitoare”, a notat logodnica premierului britanic.
 
Boris Johnson a fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu aproximativ o săptămână şi vineri a anunţat că îşi prelungeşte carantina până când nu va mai prezenta simptome.
 
Potrivit The Guardian, Carrie Symonds s-a autoizolat de când Johnson a fost testat pozitiv. Premierul a rămas în izolare la reşedinţa din Downing Street, în timp ce Symonds, care în mod normal locuieşte împreună cu Johnson, a postat o fotografie cu ea în autoizolare la Camberwell împreună cu Dilyn, câinele său.
 
Johnson şi Symonds sunt logodiţi din februarie, când au şi anunţat că vor avea un copil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: