VIDEO Boeing cu 128 de pasageri la bord, aterizare de urgenţă pe aeroportul din Madrid. Imagini de la bordul avionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA - EFE
FOTO EPA - EFE

Un Boeing 767 al Air Canada a aterizat de urgenţă, dar în siguranţă, pe aeroportul din Madrid, Spania, după ce, la decolarea de pe acelaşi aeroport, o anvelopa a trenului de aterizare a explodat şi a fost aspirată de unul dintre motoare. La bord sunt 128 de pasageri. Aeronava a zburat trei ore deasupra Madridului pentru a consuma combustibil.

GALERIE FOTO

UPDATE 20:57 Potrivit Reuters şi CNN, la bordul aeronavei care efectua zborul AK837 al Air Canada se aflau 128 de pasageri.

UPDATE 20:13 Aeronava a aterizat în siguranţă. Zeci de maşini de intervenţie şi ambulanţe sunt pe pista aeroportului Barajas din Madrid.

Un pasager a publicat pe Twitter imagini de la bordul avionul

***

Avionul decolase spre Toronto în jurul orei 16, ora României,  şi este aşteptat să aterizeze la ora 20.30, ora României, după ce a petrecut mai bine de trei ore zburând deasupra capitalei Spaniei pentru a consuma combustibilul, potrivit Daily Mail.

IMAGINI ÎN DIRECT via EL MUNDO

La decolare, aeronava a pierdut bucăţi din trenul de aterizare. Un avion militar F-18 al Forţelor Aeriene Spaniole a fost trimis în aer pentru a zbura alături de aeronava de pasageri pentru ca pilotul să poată evalua starea Boeing-ului. 

Trenul de aterizare al aeronavelor Boeing 767 are 10 anvelope în total.

Pilotul Air Canada a comunicat pasagerilor situaţia şi i-a asigurat că se poate ateriza în siguranţă. 

Câteva zeci de ambulanţe şi maşini de intervenţie au fost trimise la Aeroportul Barajas din Madrid.

Imagini de la bordul avionul, publicate pe reţelele de socializare

Un pasager a publicat pe Twitter imagini de la bordul aeronavei şi spune că la bord situaţia este sub control, oamenii sunt liniştiţi.

O altă înregistrare arată avionul militar care zboară lângă Boeing-ul 767 al Air Canada

 ERATĂ O versiune anterioară a acestei ştiri conţinea informaţia că imaginile de mai jos sunt din momentul decolării avionului de pe aeroportul din Madrid. Informaţia era incorectă. Imaginile  sunt de la un alt incident în care a fost implicat un avion al Air Canada care a pierdut o roată la decolarea din Montreal-Trudeau International Airport, la începutul acestui an. Ne cerem scuze pentru eroare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite