“La Stampa” şi “Corriere della Sera”, atacate de hackerii români

„Noi, urmaşi ai lui Traian şi Decebal, nu suntem un popor de ţigani!" - acesta este o parte din mesajul postat de gruparea de activişti Romanian National Security (RNS), care a desfăşurat în această dimineaţă un atac informatic asupra site-urilor italiene de presă „La Stampa" şi „Corriere della Sera".

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele ţinte ale grupării de hackeri activişti RNS au fost Marea Britanie cu „The Telegraph" şi Franţa cu „Le Monde". Azi a venit rândul Italiei, printr-un atac informatic asupra a două subdomenii ale site-urilor de presă aferente publicaţiilor „La Stampa" şi „Corriere della Sera".

Pe acordurile operei lui Ciprian Porumbescu, „Balada", mesajul lăsat pe ambele site-uri de RNS condamnă asocierea frecventă a românilor cu ţiganii şi discriminarea generală a imigranţilor români din Italia. Totodată, membrii grupării avertizează că protestelor lor virtuale nu se vor opri aici.

La ora 12.30, ora României, pe subdomeniile „La Stampa" şi „Corriere della Sera" putea fi încă vizualizat mesajul hackerilor de la RNS.

Citeşte AICI mesajul lăsat de hackerii români pe site-urile italiene

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările