Klaus Iohannis i-a adus 32.000 de euro unui neamţ la emisiunea „Vrei să fii milionar“

Klaus Iohannis i-a adus 32.000 de euro unui neamţ la emisiunea „Vrei să fii milionar“

Klaus Iohannis a fost subiectul unei întrebări a concursului „Vrei să fii milionar“ a postului german de televiziune RTL FOTO Facebook

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost subiectul unei întrebări din emisiunea „Vrei să fii milionar“ a postului german de televiziune RTL. Însă, concurentul nu a ştiut răspunsul la întrebarea care-l viza pe Iohannis, alegând să întrebe publicul.

Ştiri pe aceeaşi temă

La emisiunea „Vrei să fii milionar“ difuzată de postul german de televiziune RTL, întrebarea care valora 16.000 de euro era despre Klaus Iohannis, preşedintele României. 
 
Klaus Iohannis este, de scurt timp, preşedintele...?“, a apărut pe ecranul televizoarelor. 

Variantele de răspuns erau: 
a. „Al clubului Bayern Munchen?“, 
b. „Al Bundesratului (organism constituţional legislativ reprezentativ pentru cele 16 landuri ale Germaniei)?“, 
c. „Al României?“ şi 
d. „Al Staţiei Spaţiale Internaţionale?“.
 
Concurentul nu a ştiut răspunsul, recurgând la ajutorul publicului care i-a oferit răspunsul corect. Astfel, întrebarea despre Klaus Iohannis i-a dublat neamţului cei 16.000 de euro pe care îi câştigase deja de la întrebările anterioare. În total, 32.000 de euro a câştigat neamţul care, în cazul unui răspuns greşit ar fi pierdut toţi banii, conform regulamentului concursului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: