Italia. Protest după ce poliţiştii au primit măşti roz

Italia. Protest după ce poliţiştii au primit măşti roz

FOTO EPA-EFE

Un sindicat al Poliţiei Italiene a transmis un protest ministrului de Interne după ce forţele de ordine din mai multe provincii au primit măşti sanitare FFP2 de culoare roz. Măştile roz riscă să afecteze reputaţia, precum şi imaginea poliţie, susţin semnatarii notei de protest.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu înţelegem motivul din spatele achiziţionării unor măşti având o culoare care, la prima vedere, pare să fie nepotrivită pentru administraţia noastră”, a declarat secretarul general al Sindicatului autonom al poliţiştilor italieni (SAP), Stefano Paoloni.

Noile „dispozitive de protecţie care au o culoare excentrică în raport cu uniforma şI riscă să aducă atingere imaginii instituţiei”, a insistat el.

Stefano Paoloni a cerut ca următoarele măşti sanitare „să aibă o culoare diferită (alb, albastru, bleu sau negru) şi, în orice caz, să fie conforme cu uniformele” poliţiştilor italieni, a căror culoare dominantă este cea albastră, transmit agenţiile de presă DPA şi AFP, preluate de Agerpres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările