Italia: Un bărbat în arest la domiciliu a cerut să fie încarcerat pentru că nu mai suportă viaţa alături de soţia sa

Italia: Un bărbat în arest la domiciliu a cerut să fie încarcerat pentru că nu mai suportă viaţa alături de soţia sa

Un bărbat a cerut să fie închis pentru că nu mai suporta să locuiască acasă FOTO via News.ro

Un bărbat în arest la domiciliu în Italia s-a prezentat la poliţie şi a cerut să fie încarcerat, el spunând că nu suportă viaţa acasă împreună cu soţia sa, informează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carabinierii din Tivoli au anunţat că albanezul în vârstă de 30 de ani, care locuieşte în Guidonia Montecelio, “nu mai putea suporta convieţuirea forţată cu soţia sa”.
 
“Exasperat de situaţie, el a preferat să fugă, prezentându-se spontan la Carabinieri pentru a le cere să îşi inpăşească sentinţa dincolo de gratii”, au precizat carabinierii.
 
Potrivit căpitanului Francesco Giacomo Ferrante, bărbatul era în arest la domiciliu pentru infracţiuni legate de droguri şi mai avea câţiva ani de ispăşit.
 
“Era acasă cu soţia şi cu familia. Nu pleca nicăieti. A spus: ‘Ascultaţi-mă, viaţa mea de acasă a ajuns un iad, nu mai suport, vreau să merg la închisoare”, a precizat Ferrante.
 
Bărbatul a fost arestat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu şi autorităţile judiciare au orrdinat transferul său la închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările