Imagini cu distrugerile provocate de lansatoarele HIMARS asupra armatei ruse VIDEO

Imagini cu distrugerile provocate de lansatoarele HIMARS asupra armatei ruse VIDEO

FOTO. Captură Video

​Trupele ucrainene au reuşit să distrugă două posturi de comandă ruseşti cu ajutorul lansatoarelor americane HIMARS. De asemenea, armata ucraineană ar fi distrus mai multe lansatoare de rachete multiple Uragan, potrivit Kyiv Independent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brigada 72- mecanizată a Ucrainei a publicat imagini care arată un post de comandă distrus. InformNapalm a spus că este vorba de postul de comandă al Armatei a 20-a ruse, care a fost distrus cu sisteme de rachete de artilerie de mare mobilitate HIMARS fabricate în SUA.

 

 

Forţele ucrainene au postat încă de vineri imagini cu sisteme de rachete de artilerie de mare mobilitate (HIMARS) din Statele Unite în acţiune, dar fără să arate şi ce pagube au reuşit să facă forţelor ruseşti, potrivit hotnews.ro. 

Atât Rusia, cât şi Ucraina operează deja sisteme MLRS, dar versiunea HIMARS cu şase rachete trimisă pentru a ajuta Kievul este mai avansată, cu o rază de acţiune şi o precizie superioare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările