Ibiza: O româncă îşi adormea amanţii de ocazie, pentru a le fura banii

Ibiza: O româncă îşi adormea amanţii de ocazie, pentru a le fura banii

Discotecile din Ibiza erau locurile în care românca îşi alegea victimele

O femeie de naţionalitate română, din Ibiza (Insulele Baleare) a fost arestată săptămâna trecută, după ce i-a pus somnnifer în băutură unui bărbat pe care-l "agăţase" într-un club, furându-i ulterior 650 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Românca, pe nume Daniela, profita de faptul că amanţii săi ocazionali adormeau duşi, după ce le turna Valium în băutură, şi se făcea nevăzută cu banii şi bunurile de valoare ale acestora. Ultima oară, a acţionat pe 16 februarie, scrie Diario de Mallorca, în Sant Antoni, în Ibiza.

Aici, Daniela a întâlnit un tânăr turist într-o discotecă din zonă. Au plecat apoi la hotelul în care locuia acesta, pentru a "mai bea un pahar". Românca i-a strecurat bărbatului somnifere în pahar iar acesta avea să adoarmă dus până a doua zi.

Dimineaţa, bărbatul s-a trezit singur în cameră şi cu o puternică durere de cap. Toate lucrurile sale erau împrăştiate prin cameră, iar din portofel îi dispăruseră 650 de euro. Tânărul a anunţat Garda Civilă din Sant Antoni, cărorea le-a furnizat descrierea Danielei.

Află ce au descoperit poliţiştii în locuinţa româncei arestate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările