Iată cum arată Silvio Berlusconi după agresiune

Iată cum arată Silvio Berlusconi după agresiune

Iată cum arată Silvio Berlusconi după incident

Presa din Peninsulă a făcut publice câteva fotografii în care premierul italian este surprins la o petrecere în timpul perioadei de recuperare din urma agresiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui articol publicat pe pagina electronică ¨Alto Adige¨, preluat ulterior de ziarul ¨Il Mattino¨, premierul Silvio Berlusconi a invitat-o pe Michaela Biancofiore (deputat din partea Partidului Libertăţii) la cină la Arcore. ¨Premierul m-a sunat să mă felicite pentru ziua de naştere şi mi-a făcut surpriza să mă invite la cin㨠a declarat Bianciofiore, potrivit sursei citate.

Cina a avut loc pe data de 28 decembrie şi la aceasta au luat parte doar câţiva apropiaţi şi prieteni ai celor doi oameni politici. Presa din Italia a făcut publice câteva fotografii care îl înfăţişează pe premierul italian alături de Biancofiore în timpul petrecerii. Berlusconi are chipul bandajat înlocurile unde a suferit leziuni în urma agresiunii din partea lui Massimo Tartaglia.

Berlusconi şi deputata sunt surprinşi în fotografii în faţa unui tort care îl arată pe premier făcând un gest obscen. ¨Când premierul a văzut tortul a râs cu poft㨠a declarat Michaela Biancofiore.

Vezi aici galerie FOTO cu Berlusconi şi desenul în care acesta face gesturi obscene

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările