Germania. Incendiu de amploare la un spital din Dusseldorf, soldat cu cel puţin un mort şi peste 70 de răniţi

Germania. Incendiu de amploare la un spital din Dusseldorf, soldat cu cel puţin un mort şi peste 70 de răniţi

Cel puţin o persoană a murit şi alte 72 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marţi într-un spital din oraşul german Düsseldorf, anunţat pompierii marţi dimineaţă, potrivit DPA.

Dintre cele 72 de persoane rănite, 11 sunt în stare foarte gravă, şapte dintre acestea fiind în pericol mortal, au transmis reprezentanţii spitalului. Restul persoanelor rănite au fost intoxicate cu fum. 100 de persoane au primit îngrijiri medicale.
 
Bărbatul decedat era un pacient al spitalului, în vârstă de 77 de ani.
 
Doi dintre pacienţii aflaţi în pericol de moarte au fost transportaţi de urgenţă la o clinică specială din oraşul Gelsenkirchen, iar restul vor fi transportaţi la o altă clinică din oraşul Aachen.
 
Cauza incendiului de la Spitalul Marien, care a fost stins, nu se cunoaşte deocamdată, au mai transmis pompierii, adăugând că nu este clar dacă persoana decedată era un pacient.
 
Conform primelor informaţii, incendiul a izbucnit într-o cameră a unui pacient de la etajul doi al clădirii şi s-a răspândit rapid pe alte cinci etaje ale clădirii.
 
Momentan nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: