Germania: doi morţi în urma unui incendiu puternic produs într-o casă veche locuită de români

Germania: doi morţi în urma unui incendiu puternic produs într-o casă veche locuită de români

Pompierii intervenind la faţa locului pentru stingerea flăcărilor Captură bild.de

Două persoane au murit într-un incendiu puternic care a cuprins joi dimineaţă o clădire veche din Krefeld, un oraş din vestul Germaniei, scrie presa locală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrele a două persoane au fost găsite carbonizate în podul unei case vechi de o sută de ani mistuită de flăcări joi la Krefeld, un oraş de peste 220.000 de locuitori din vestul Germaniei, scrie bild.de.

Potrivit sursei citate, circa 19 români şi un sârb locuiau în clădirea respectivă, iar victimele sunt cel mai probabil de origine străină.

Digi24.ro informează, citând presa locală, că cei doi morţi sunt de naţionalitate română.

Pompierii au intervenit de urgenţă şi au luptat timp de cinci ore cu flăcările. Eforturile lor au fost îngreunate şi de vechimea clădirii, a cărei structură de rezistenţă este nesigură. De altfel, construcţia riscă acum să se prăbuşească, potrivit digi24.ro.

Autorităţile încearcă să afle cauza izbucnirii incendiului şi dacă există şi alte victime. Nu se ştie în acest moment câţi oameni se aflau în clădire în momentul declanşării flăcărilor,  mai ales că nu toţi locuiau cu forme legale acolo, notează digi24.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: