Gafă uriaşă a guvernului britanic. Cum a publicat adresa lui Elton John şi a altor 1000 de personalităţi din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O listă cu peste 1.000 de adrese ale persoanelor de pe lista cu distincţii regale de Anul Nou, între care se numără şi Elton John, a fost postată online din greşeală de guvernul britanic, relatează bbc.com.

Fişierul a fost încărcat din greşeală pe site-ul oficial, iar apoi, când s-a observat gafa, a fost scos de pe site.

„Le cerem iertare tuturor celor afectaţi. Cercetăm pentru a vedea cum s-a întâmplat acest lucru“, a precizat Cancelaria premierului pentru BBC.

Printre personaităţile ale căror adrese au ajuns publice se numără şi Alison Saunders, fostă procuror-şef, precum şi politicieni şi reprezentanţi ai poliţiei.

Pe lista personalităţilor decorate de regina Elizabeth se află şi jucătorul de crichet Ben Stokes, vedeta tv Nadiya Hussain, dar şi Olivia Newton-John, Sam Mendes şi Steve McQueen.

„O versiune a listei cu distincţii regale de Anul Nou 2020, care conţinea adresele celor care primesc distincţiile, a fost publicată din greşeală. Informaţia a fost ştearsă cât mai repede posibil. Am raportat situaţia la Biroul Comisarului pentru Informaţii (ICO) şi îi contactăm pe toţi cei afectaţi direct“, a declarat un purtător de cuvânt al Guvernului. În Marea Britanie locuiesc aproximativ 400.000 de români, foarte activi pe piaţa serviciilor din UK.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite