FOTO VIDEO Imaginile care surprind momentul în care o româncă a fost aruncată în Tamisa în timpul atacului din Londra. Starea ei este critică

FOTO VIDEO Imaginile care surprind momentul în care o româncă a fost aruncată în Tamisa în timpul atacului
din Londra. Starea ei este critică

O româncă a fost aruncată de pe podul Westminster în timpul atacului din Londra FOTO Captură înregistrare video

O înregistrare surprinde momentul în care o femeie a fost aruncată în Tamisa de pe podul Westminster din Londra unde a avut loc atacul terorist, miercuri. Victima este o româncă, iar starea ei este critică, plămânii fiindu-i menţinuţi în funcţiune cu ajutorul aparatelor.

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a declarat, miercuri seară, că cei doi români răniţi în atacul de la Londra sunt un bărbat şi o femeie, turişti, iar femeia se află într-o stare „relativ critic”, ea fiind lovită de maşina atacatorului pe podul Westminster şi fiind proiectată în Tamisa.

Mihalache preciza, la Antena 3, că tânăra are „multiple fracturi şi leziuni”, iar plămânii îi sunt menţinuţi în funcţiune cu ajutorul aparatelor. Ambasadorul României la Londra a explicat că starea gravă a femeii este determinată de faptul că ea a fost lovită de maşina atacatorului şi a fost proiectată în râul Tamisa, de unde a fost recuperată de echipele de salvare şi transportată la spital, potrivit News.ro.

Tânărul care o însoţea are o fractură la laba piciorului şi a fost externat. 

Nu este clar dacă a căzut sau s-a aruncat

Potrivit presei internaţionale, femeia a fost scoasă în viaţă din râul Tamisa, dar nu este clar dacă ea a fost aruncată în urma impactului cu maşina atacatorului sau dacă a sărit în apă pentru a evita carnagiul.

Românca primind îngrijiri medicale după ce a fost scoasă din râu FOTO FAMEFLYNET.UK.COM

Un purtător de cuvânt al Autorităţii portuare din Londra a declarat că o femeie a fost recuperată din apă, în apropierea podului Westminster, este în viaţă, dar se află sub tratament medical de urgenţă. „Credem că a căzut de pe pod”, a spus el.

 

Cinci oameni au murit şi alţi peste 40 au fost răniţi, miercuri, la Londra după un atac în zona Parlamentului britanic. Un bărbat a intrat cu maşina în mulţime pe podul Westminster, ulterior fiind ucis. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: