FOTO Subtilităţile reginei Elisabeta: I-a trimis aceasta mesaje codate lui Trump, folosindu-şi broşele?

FOTO Subtilităţile reginei
Elisabeta: I-a trimis aceasta mesaje codate lui Trump, folosindu-şi broşele?

Preşedintele american şi soţia sa, alături de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii FOTO EPA-EFE

Este bine cunoscut faptul că Regina îşi alege broşele în funcţie de tema predominantă a zilei, aşadar ne putem întreba dacă aceste bijuterii, pe care le-a purtat în timpul vizitei preşedintelui american Donald Trump, au vreun mesaj de transmis.

Un utilizator Twitter a subliniat că în prima zi a vizitei lui Trump, regina Elisabeta a purtat o broşă verde, simplă, pe care a primit-o cadou de la familia Obama, în semn de prietenie, conform The Guardian. 

 
În cea de-a doua zi a vizitei lui Trump, când, de altfel, acesta a venit împreună cu soţia sa, Melania, la Castelul Windsor, suverana a purtat broşa cu diamante pe care regina mamă a purtat-o la înmormântarea regelui George al VI-lea, în 1952.
 
 
Ca urmare, afirmă multe voci, bijuteria în cauză nu poate fi asociată cu un motiv de bucurie.
 
 
 
În a treia zi a vizitei lui Trump, Majestatea Sa a purtat o broşă pe care a primit-o din partea Canadei, ţară care are, la momentul actual, o relaţie mai puţin cordială cu preşedintele american (bijuteria avea forma unui fulg de zăpadă, cuvântul „snowflake” fiind deseori folosit ironic de preşedintele Trump pentru cei care nu sunt de acord cu el).
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările