FOTO: Iată pe cine a mai hărţuit agresorul lui Berlusconi

FOTO: Iată pe cine a mai hărţuit agresorul lui Berlusconi

Barbara Luna Festelli

Potrivit presei din Peninsulă, Massimo Tartaglia suferă de afecţiuni psihice de mai mulţi ani. El are nevoie de tratament şi face vizite periodice la psiholog.

Ştiri pe aceeaşi temă

Barbara Luna Festelli este o cântăreaţă de naţionalitate italiană care a participat la la preselecţiile pentru secţiunea de talente noi la Festivalul Sanremo. De pe profilul de MySpace al lui Massimo Tartaglia rezultă că acesta a avut un schimb de mesaje cu Barbara Luna.

Tartaglia, agresorul lui Silvio Berlusconi, a contactat-o pe Barbara Luna de mai multe ori, atât prin intermediul internetului cât şi personal.

Italianul, care locuieşte în Milano, i-a făcut Barbarei şi câteva vizite surpirză la Chiavari, oraş situat la aproximativ 170 de kilometri de Milano, unde aceasta trăieşte, potrivit ¨katweb.it¨. Ultima vizită pe care Massimo i-a făcut-o Barbarei a determinat-o pe aceasta să întrerupă legătura cu el.

Bărbatul s-a prezentat la un interviu pentru un loc de muncă organizat de către impresarul italiencei, Pino Bitetti. Din cauza faptului că Tartaglia a avut un comportment ciudat, după cum a spus Barbara, italianca a decis să mai aibă vreo legătură cu el.

Vezi GALERIE FOTO cu Barbara Luna Festelli pe adevarul.it

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările