FOTO Fotografie devenită virală pe internet după incendiul din Notre-Dame. Cei doi protagonişti, în sfârşit găsiţi

FOTO Fotografie devenită virală
pe internet după incendiul din Notre-Dame. Cei doi protagonişti, în sfârşit găsiţi

FOTO Brooke Windsor

O rugăminte a unei turiste care a fotografiat doi oameni în faţa Catedralei Notre-Dame, cu câteva minute înainte ca incendiul devastator să se declanşeze, a devenit virală pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În fotografia impresionantă par a fi un tată cu fiica sa, care se joacă fericiţi în apropiere de monumentul din Paris.
 
Turista Brooke Windsor, în vârstă de 23 de ani, a făcut poza cu aproximativ o oră înainte ca Notre-Dame să fie cuprinsă de flăcări. Într-o încercare de a-i găsi pe cei doi, ea a postat imaginea pe Twitter.

„Twitter, dacă ai magie, ajută-l să găsească asta“, a scris ea. Mesajul a fost distribuit de peste 250.000 de ori, de oameni din toate colţurile lumii, care au vrut să o ajute pe femeie să-i găsească pe cei doi protagonişti.
 
Pe 18 aprilie, la două zile după ce a postat fotografia, fotografa a confirmat că familia a fost găsită: „Căutarea a luat sfârşit! Fotografia a ajuns la tată şi familie. El a ales să-şi păstreze anonimatul şi a transmis: <<Mulţuimesc din nou pentru acea poză frumoasă, vom găsi un loc special pentru ea>>” Mulţumim tuturor celor care au distribuit imaginea şi pentru cuvintele voastre frumoase“.
 
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: