Focuri de armă în faţa Ambasadei SUA la Ankara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost arestat, după ce a tras mai multe focuri de armă în faţa Ambasadei SUA la Ankara. Incidentul s-a petrecut la doar câteva ore după asasinarea ambasadorului Rusiei în Turcia.

Bărbatul care a deschis focul în faţa Ambasadei SUA la Ankara a fost arestat, potrivit Daily Sabah. Înainte de intervenţia Poliţiei, trăgătorul a lansat mai multe ameninţări la adresa Statelor Unite ale Americii. „Nu vă jucaţi cu noi!“, a strigat în turcă bărbatul înarmat. Potrivit agenţiei Anadolu, bărbatul a scos o puşcă pe care o ţinea ascunsă în haină şi a tras opt focuri în aer, marţi dimineaţa. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Ambasada americană a anunţat că misiunile americane din Ankara, Istanbul şi Adana vor fi, marţi, închise pentru operaţiunile obişnuite.

Incidentul armat a avut loc la câteva ore după ce ambasadorul Rusiei în Turcia, Andrei Karlov, a fost împuşcat mortal la o expoziţie de artă fotografică organizată la Ankara. Atacul a avut loc cu o zi înainte de plecarea ministrului turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, spre Moscova, pentru a purta discuţii cu omologii ruşi şi iranieni cu privire la criza din Siria.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite