Epidemia de coronavirus. Un hotel din Tenerife, unde a fost testat pozitiv un cetăţean italian, în carantină. Primul caz confirmat în sudul Italiei

Epidemia de coronavirus. Un hotel din Tenerife, unde a fost testat pozitiv un cetăţean italian, în carantină. Primul caz confirmat în sudul Italiei

1000 de persoane sunt în carantină în Hotelul Adeje din Tenerife

Un hotel din Tenerife, în care se află cazaţi aproximativ 1.000 de oameni şi unde un cetăţean italian a fost testat pozitiv cu Covid-19, a fost plasat în carantină, scrie presa spaniolă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele aproximativ 1.000 de persoane din hotelul din Adeje (Tenerife) se află izolate, la recomandarea autorităţilor sanitare, au informat surse din poliţie.
 
Nimeni nu are voie să intre şi să iasă din hotelul supravegheat de poliţie. Italianul depistat cu coronavirus a fost internat într-un spital din insulă.
 
Gestionarea neconformă dintr-un spital din nordul Italiei stă la originea focarului epidemic, a spus marţi prim-ministrul italian Giuseppe Conte.
 
Marţi, Italia a confirmat şi primul caz de infectare în sud. Este vorba despre o femeie din Bergamo, care în urmă cu câteva zile a fost în vacanţă cu prietenii în Sicilia. Pacienta este internată în Palermo.
 
Numărul cazurilor confirmate în Italia este de 220, cele mai multe în regiunile Lombardia, unde au fost înregistrate 6 victime, Veneto, unde a fost înregistrat un deces, Emilia Romagna, Piemonte şi Lazio.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: