Un băieţel în vârstă de trei ani a supravieţuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit cadrelor medicale, baieţelul a avut norocul să se aleagă doar cu un picior rupt.
Potrivit cadrelor medicale, baieţelul a avut norocul să se aleagă doar cu un picior rupt.

Un băieţel de trei ani a supravieţuit miraculos şi s-a ales doar cu un picior rupt, după ce a căzut, luni după-amiază,  în gol de la balconul apartamentului, situat la etajul 5 al blocului în care locuieşte familia. Micuţul Jose, care suferă de sindromul Down, s-a aplecat peste fereastra balconului şi a căzut de la etajul 5.

Filmările de pe camerele de supraveghere au surprins momentul şocant în care copilul aterizează pe copertina unui magazin apoi se prăbuşeşte pe trotuar, în faţa blocului. Este văzut de o femeie în timp ce încearcă să se ridice, dar rămâne ţintuit la pământ.

În doar câteva minute mai mulţi trecători au sărit în ajutor, între care unul a sunat de urgenţă la salvare, iar altul l-a luat pe Jose în braţe, încercând să îl calmeze.

Potrivit Mirror, mătuşa acestuia a coborât să îl caute în timp ce mama lui îngrozită alerga din urmă, terifiată la gândul că ar fi murit în urma căzăturii.

„El doar se uita la noi surprins. Nu plângea. Părea doar speriat de parcă ne-ar fi întrebat pe noi ce s-a întâmplat” a declarat mătuşa.

Potrivit familiei, băiatul ar fi împins o bucată de carton aşezată în dreptul aerului condiţionat şi ar fi alunecat prin spaţiul rămas. Nici mama, nici mătuşa nu şi-au dat însă seama de absenţa lui până în momentul în care un vecin le-a bătut puternic în uşă pentru a le da vestea teribilă.

„Este cam greu să te uiţi la aşa ceva. Este un miracol că băiatul este încă în viaţă şi ar fi putut fi mult mai rău” a declarat Hector Nazario, proprietarul companiei a cărei copertină i-a atenuat căderea lui Jose, salvându-i cel mai probabil viaţa.

La venirea echipajelor de salvare, băiatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru verificări. Potrivit cadrelor medicale, acesta a avut norocul să se aleagă doar cu un picior rupt, dar va rămâne internat până se va vindeca.

Nu vor fi depuse acuzaţii împotriva familiei deoarece Departamentul de poliţie din New York a hotărât că incidentul a fost un accident.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite