Ducii de Cambridge vor să se mute lângă Castelul Windsor pentru a fi mai aproape de regină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Ducii de Cambridge, prinţul William şi Kate, iau în considerare să se mute în apropiere de castelul Windsor pentru a fi mai aproape de regina Elisabeta şi vizitează proprietăţile din zonă, relatează presa britanică.

Potrivit Daily Mail, decizia ar putea avea legătură cu faptul că ducii de Cambridge se pregătesc pentru atribuţii regale mai importante şi îi pot oferi o susţinere morală reginei după moartea ducelui Philip. 

Totodată, la Windsor, remarcă presa internaţională, ducesa de Cambrige ar fi mai aproape de familia sa extinsă, de părinţii şi sora sa.

Prinţul William şi ducesa Kate stau în timpul săptămânii la Palatul Kensington din Londra, unde cei trei copii ai lor merg la şcoala pregătitoare sau la grădiniţă, iar în weekenduri la reşedinţa Anmer Hall din Norfolk.

Această casă de la ţară  este cadoul de nuntă al reginei şi a fost reşedinţa permanentă a ducilor de Cambridge între 2015 şi 2017, pe vremea când William era pilot pentru Ambulanţa Aeriană din East Anglia.

Surse apropiate cuplului cred că o mutare la Windsor i-ar putea ajuta să îşi asume mai multă responsabilitate în cadrul familiei regale, în timp ce le-ar permite să facă naveta la Londra.

"Anmer Hall avea sens când William era pilot de elicopter în Anglia de Est şi era utilă pentru Crăciunurile de la Sandringham, dar nu mai funcţionează cu adevărat. Este puţin prea departe pentru weekend, în timp ce Windsor este un compromis perfect. Iau în considerare opţiunile din zonă”, a declarat o sursă pentru Mail duminică.

Regina Elisabeta a decis să se mute de la Palatul Buckingham la Castelul Windsor după moartea soţului ei Ducele de Edinburgh, în aprilie 2021.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite