Ducesa de York sugerează că s-ar putea recăsători cu Prinţul Andrew

Ducesa de York sugerează că s-ar putea recăsători cu Prinţul Andrew

Sarah Ferguson, Ducesa de York. FOTO: Reuters

Ducesa de York a sugerat reporterilor că este posibil să se recăsătorească cu Prinţul Andrew, recunoscând că fostul ei soţ încă este un „prinţ fermecător” pentru ea. Mariajul celor doi a durat 10 ani, timp în care au existat mai multe probleme şi suspiciuni ale relaţiilor extraconjugale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ducesa a participat la Festivalul de Literatură pentru Copii „Bath”, unde şi-a prezentat ultima carte pentru copii, „Ballerina Rosie”,iar reporterii au profitat de ocazie şi i-au pus întrebări despre fosta sa căsnicie, notează publicaţia „The Daily Mail”.

„Ne respectăm şi ne preţuim cu adevărat unul pe celălalt”, a declarat Ducesa, referindu-se la relaţia cu Prinţul Andrew. „Este, într-adevăr, prinţul meu fermecător. Credem că suntem nişte părinţi cu adevărat buni pentru fetele noastre”, a mai spus acesta, amintindu-le pe cele două fete, Beatrice (25 de ani) şi Eugenie (23 de ani).

Atunci când a fost întrebată dacă se va recăsători cu Prinţul Andrew, ducesa a răspuns că fostul ei soţ încă mai este pentru ea un „prinţ chipeş” şi că „va fi întotdeauna aşa”. „Este minunat că formăm o asemenea familie şi că povestea noastră are mereu un final fericit”, a adăugat scriitoarea.

Prieteni apropiaţi celor doi au spus anterior că ducesa şi prinţul au o legătură atât de apropiată, încât un nou mariaj este foarte probabil.

Sarah Ferguson a primit titlul de ducesă de York după căsătoria cu Prinţul Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta. Cei doi se cunoşteau din copilărie şi s-au implicat într-o relaţie romantică începând cu 1985. În 1986 s-au logodit şi mai târziu în acelaşi an s-au căsătorit.

Până în 1991 au apărut primele probleme. Ducele lipsea adesea de-acasă, iar soţia lui începuse săfie fotografiată în compania altor bărbaţi. Cinci ani mai târziu a intervenit divorţul, însă au continuat să locuiască în aceeaşi casă încă un an.

Nici Prinţul Andrew nu a exclus posibilitatea unui noi căsătorii cu mama copiilor lui. „Trebuie să fim căsătoriţi? Nu pot nici să confirm, nici să infirm posibilitatea. Avem doi copii minunaţi. Încă ne pasă de celălalt”, a spus ducele în timpul unui interviu din 2009.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările